Comeback

Som inlägget rubriceras – jag är tillbaka. Här för att lämna ett digitalt avtryck.

Verkligheten åt upp ambitionen. Precis som i övriga livet handlar det om prioriteringar. Det till synes så enkla, men så viktiga. Välja, och välja bort. Jag har valt bort mitt nykläckta klotterplank. Trots att tankarna flödat.

Så, vad har hänt sedan sist? Jag har släppt min bok. Jag har upplevt en ny värld, med både genuint inkluderande människor och människor som betett sig som att jag var en icke-kulturig-människa som tror på fotbollslag. Syntes det så väl?

Lärdomen är tagen, tacksamheten är oändlig och en del frågor kvarstår. Precis som det ska vara.

Ett kommande inlägg med resan från förlagsavtalssignering till att boken släpptes är på gång. Främst för min egen skull. Det är en del av den processande processen. Min process.

Siktar på att hålla något form av tempo framåt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *