Lästips #1.

Först och främst – jag är historiskt sett ingen bokmal.

Däremot har har min syn på böcker och publicerad text mognat de senaste åren. Mångsidiga romaner är fortfarande inget för mig. Inte heller storslagna fantasy-succéer. Men istället för att djupdyka i vad som inte tilltalar mig, vill jag hellre lyfta det som faktiskt tillför något till mig. Texter som, på ett eller annat sätt, förfinar mitt liv.

Här är tips nummer ett:

Fingertoppskänsla : en nödvändig manual i social kompetens, av Henrik Fexeus.

Mitt intresse föddes här.
”Social kompetens och kommunikation är otroligt viktigt. Ändå är vi så dåliga på det. Hur kan det vara så?”

Kommentar:
Boken är fylld med matnyttiga tips för alla. Både pedagogiskt uppbyggd och lätt att ta till sig. Sätter fingret på det mest vitala i grunderna av kommunikation. Var gemene man misslyckas, och vad utfallet av misslyckandet leder till. 

Mest kärnfulla budskap: Vi kommunicerar med hela kroppen.
Negativt inslag: För få kapitel.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *