Förstlingsverk.

Av Jesper Sipola

Jag börjar känna mig tillfreds med min webbplats. Nästa steg är att fylla den med innehåll. Content som det så trendigt översätts till. En del i det arbetet är att skriva av mig här. Jag ser det som mitt klotterplank, fast jag använder bokstäver istället för graffitimålningar. Jag tenderar nämligen att tänka och tycka i stort. Ibland alldeles för mycket, och ibland alldeles lagom mycket. Ibland vill jag bara få ur mig något jag bearbetat eller analyserat. Ibland vill jag bara dela med mig av något som jag stött på i livet. Och ibland vill jag enbart lyfta en annat perspektiv. Även det på något.

Det där återkommande något jag nu nämnt vill jag få skäl att dissekera.
I text alltså.

Utöver mina tankar och analyser i allmänhet kommer jag även dela med mig av ett personligt projekt som jag arbetat med sedan 2014.

Jag samlar allt här. Tänker jag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *